Only registered users may add new posts, please login

Lennart Jivegard: Hälsningar

Hej Nina och Pär!

Så det blev av i alla fall! Hörde av Jesper om er resa och hemsida och har nu tittat på många fantastiska bilder och berättelser. Hoppas ni haft någon glädje av "Drömresan" (pappas bok alltså). Njut av ett liv där elementen styr oftare än klockan!

Hälsningar

Lennart och Maud

Thursday, 21 April 2011

Barbro Ahlberg ( This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ): Mrs

Verkligen roligt att läsa om er resa,för 30 år sedan mösntrade jag på en Laurinkryssare på Grenada o seglade genom grenadinerna upp till St Lucia så det är en nostalgitrip att läsa om era äventyr. Ser fram emot fortsättningen. Cyklade förbi erat hus häromdagen, det stog kvar. Alla på smärt hälsar! Barbro

Thursday, 21 April 2011

Lars & Janet ( This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ): Vilken Resa!

Vi sitter och njuter av era bilder, drömmer oss bort till er. Det är spännande bara att fantisera över hur det skulle kännas att sitta i sittbrunnen och känna vågorna och vinden.

Kram

Larsa och Janet

Monday, 21 March 2011

Janne och Kerstin ( This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ): Granne

Hej på Er. Nu har även Kerstin och jag fått höra om denna eminenta hemsida, om man så får kalla det. Helt otroligt vad ni har upplevt och även i viss mån riskerat. Här finns utrymmer för det mesta, allt från ilskna hajjar, tyfoner, vilsegångna handelsfartyg som framförs av fulla kaptener till roderfel som ni trodde att ni råkat ut för. Nåväl, jag följer med spänning vad som framöver kommer att ske, bara ni inte slåss och blir ovänner;-) Men, en fråga...hur går det med färskvatten? Räcker det under seglingarna eller har ni någo form av reningsanläggning?

Mvh

J o K

Sunday, 27 February 2011

Madeleine: Hej!

Hej Nina o Pär!

1. Tänk att Ni tagit Er över hela atlanten!! Det är inte klokt; när man tittar på jordgloben och ser avståndet!!! 3pers i er lilla båt!!! Det var nog många med mig som kände lättnad när Ni kom fram.

2. TACK för allt besvär ni lägger ner på den här hemsidan, all text, alla fina bilder mm, mm. Det är så roligt för oss här hemma att "få vara med" på resan.

Fortsätt njut och var rädda om Er.

Kram från Madeleine     Smile

Thursday, 24 February 2011

 

Powered by Phoca Guestbook