9-10 mars, Salt Whistle Bay, Mayreau

Fin segling ner till Salt Whistle Bay som vi besöker för tredje gången denna säsong. Känns att vi börjar närma oss ”sista seglingen” för denna säsong, blandade känslor som vanligt. Har en skön kväll här, snackar länge med Larston som kommer över lägger sig långsides, tar en pilsner och filosoferar över vad som är viktigt här i livet. Larston är ”vår” boatboy i the Cays. Han är mycket sympatisk och gillar skandinaver. Bl a har han ett barnbarn som bor i Sverige och han har själv varit på sverigebesök några gånger. Vi berättade lite mer om honom i en av våra tidigare artiklar från the Cays. Om ni kommer till Mayreau eller Tobago Cays och vill ha en bra barbecue så ta kontakt med honom, hans båt heter faktiskt ”Lördag”. Han anses ha den bästa maten bland de boatboys som anordnar barbecue. Det är primitivt men gott, stora lobsters, potatis, grönsaker, frukt. Dricka tar man med sig själv.  Kostar ca 110 EC och hör väl, även om det kan rubriceras som en typisk turistfälla, till måstena.

 Larston Browne´s svenskflaggade "grillrestaurang" på stranden i Salt Whistle Bay men som sagt han grillar även i Tobago Cays.

svensk-rest

// //