6-9/12 2012, Tobago Cays

6-9/12 Tobago Cays

Ankrar på 4 meter nära Baradal. Får ett jättefint första dygn med rel svag vind (7 m/s), snorklar med sköldpaddorna men även ute på revet. Nina har kommit på knepet för att kunna snorkla utan besvär nämligen en kraftig badmössa som täcker öronen-så nu kan hela familjen njuta av undervattenslivet. Dag 2 mera vind men klart njutbart.Träffar Sydney och hans ungar. Åker med jollen över till Petit Bateau och snorklar. Super in denna vackra plats för att lagra i våra minnen.

nina-petit-bateau   free-spirit

T vä Besök på Petit Bateau. T hö Freed Spirit leverar färsk baguette till frukost, men det är säkrast att vinka in honom och beställa kvällen före. 15 Ec tar han ca 30 spänn, dubbelt vad den kostar inne på Union, men det är det väl värt att få färskt bröd härute.

 nop-tc  ankarkv-tc

2012 års upplaga av senior-Olofssons på Baradal (sköldpaddsön) i Tobago Cays. T hö Solnedgång i "The Cays" med Union i bakgrunden.

 sydney-1  sydney-2

Nina och Solweig handlar T shirts av Sydney. Thö Sydnei i egen hög person, skitfin snubbe, designar egna t-shirts av god kvalite, har en liten butik och ett guets-house inne i Clifton. We love that man!!!! 

 sidneys-ungar  sundowner

Dan därpå kom han förbi i sin båt "Surprises Too" för att stolt visa upp 4 av sina barn. Han har 11 stycken med 5 olika fruar. Snacka om tjejtjusare!! Sgs varje dag avslutas med en sundowner, här en rhum-punch med små vegetariska vårrullar som tilltugg-inte dumt eller hur!!!

// //