8-10/3 Pirates Bight, Norman Island

Puttrar via snorkling vid The Indians (i strömmande delvis lite svårsimmat vatten) över till Pirate Bight på Norman. Denna ö är den kända ”Skattkammarön” i vår barndoms bokskatt. Generellt så har Virgin Islands stark anknytning till pirater och privateers och deras historia lever kvar starkt än idag. Njuter av en skön kväll i sittbrunnen. Dag 2 på Norman inleds med att vi flyttar oss direkt sen vi vaknat över till Treasure Point och the Caves, ett mkt välkänt snorklingsställe. Endast en båt när vi kom dit så det fanns flera lediga bojar och vi kunde äta frukost i lugn och ro innan vi började snorkla in i de olika grottformationerna. Klart vatten, fantastiska färger och mycket fisk. Flyttar oss till Water Point vid norra infarten till Pirates Bight, lunchar och snorklar även där. Här var det riktigt fint med lättillgängliga områden med mycket undervattensliv.

Natten tillbringas vid betalboj inne i Pirates Bight med Painkillers och middag på restaurangen. Trevligt och gott.

 

Osophine på boj vid The Indians som bjöd på fin snorkling. T hö sundowner före middan på restaurangen Pirate Bight. Mycket restaurangbilder!!? Ja när vi är hela gänget ombord brukar det bli mat "ute" sådär var 3:e kväll annars blir det oftast utmärkt pensionärsmat hemma i sittbrunnen.

indians  Kopia_av_norman

Grabbarna körde nåt slags pussel. Man startar med alla bitarna samlade i en "tät" och låg trave. Sen plockar man en itaget på ett sätt som gör att traven ändå håller balansen och lägger den överst. Till sist fick Erik nästan hoppa upp för att lägga dit den översta - tror n og att de slog restaurangrekordet!!!

 Kopia_av_spel2

ff

 

ff

// //