28/12-3/1 Cap Verde

Vi har haft 1 underbar vecka här på Cap Verde. Fantatsikt intressant ställe. Fttigt men vänligt, bra marina. Utöver Mindelo på Sao Vicente där vi legat med båten och förberett oss har vi åxå besökt grannön Sao Antao-en riktig höjdare. Vi har åxå som vanligt haft fint umgänge med andra svenska seglare Salt, Palmina och Mary af Rövarhamn. Vi hoppas se dem snart igen i Karibien.

Vi kommer att återvända hit. Vi återkommer med mera berättelser om tiden här och med mera bilder. Det är extremt dåligt med uppkoppling här och Magnus har redan lagt ner massor av tid så resten får ni vänta med tills vi är över i Karibien och hittat en bra uppkoppling där - för inom 1 timme är vi på väg ut på Atlanten igen denna gång,med 2100 sjömil eller 400 landmil innan vi kommer att se Martinique som verkar bli vår destination.

Under de kommande 16-21 dagarna kan man dock umgås via mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. den är kopplad till vår satellittelefon och vi kommer att kunna svara.

Ser fram emot att höra av er.

// //